email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΟ 2.90


26/03: Με το Βιτσέντζα – Πάντοβα ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική στη Β’ κατηγορία Ιταλίας. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο, καθώς αμφότεροι «καίγονται» για βαθμούς. Από τη μία, η γηπεδούχος Βιτσέντζα μετά και τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις (εκτός έδρας ήττα από Βερόνα 2-0 και εντός από Γκροσέτο με 0-1) έχει επέλθει σε δεινή βαθμολογική θέση ούσα 19η με 29 βαθμούς. Όπως γίνεται αντιληπτό, περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει, πόσο μάλλον από την στιγμή που βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ για τον υποβιβασμό.
Επιτακτική ανάγκη έχει γίνει το «τρίποντο» για την Πάντοβα από την άλλη. Τα τελευταία «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή της σε συνδυασμό με τις νίκες των ανεβασμένων Βαρέζε, Μπρέσια και Σαμπντόρια, έχουν κάνει την κατάκτηση μιας θέσης στην «εξάδα» δύσκολο έργο (οι θέσεις 3 έως 6 οδηγούν σε μπαράζ ανόδου). Με νίκη ανακτά το πλεονέκτημα απέναντι σε Μπρέσια και Σαμπντόρια, ξεφεύγοντας τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα. Θα στηρίξουμε την ισοπαλία σ’ αυτό το παιχνίδι, διότι η Πάντοβα μπορεί να έχει να επιδείξει μία αξιοσημείωτη πορεία μέχρι στιγμής, ωστόσο στην… κακή της μέρα είναι ικανή για όλα!

Αξίζει να ξέρουμε…
* 12 σερί αγώνες χωρίς νίκη για Βιτσέντζα
* Η Πάντοβα έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία τόσο συνολικά, όσο και στα εκτός έδρας ματς
* Την επόμενη αγωνιστική η Βιτσέντζα φιλοξενείτε από τον ουραγό Αλμπινολέφε, ενώ η Πάντοβα υποδέχεται την «μαχητική» Κροτόνε
Ο «ΙΤΑΛΟΣ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost