email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά την Κυριακή λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου και το «Bet on 24» σας δίνει από σήμερα την αυριανή πρόταση.

ΑΓΙΑΞ – ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ GOAL GOAL (1.30):
Δύο ομάδες που παίζουν πολύ επιθετικά. «Μάχονται» για τον τίτλο στην Ολλανδία, όπου βρίσκονται στο κόλπο και η Αλκμαάρ με την Τβέντε. Ο Αγιαξ έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία του παιχνίδια εντός ή εκτός, ενώ στο «σπίτι» του μετρά 11 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Αϊντχόβεν μια ομάδα που βάζει και αυτή… Στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει βάλει γκολ στα εννέα.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (1.60): 
Αυτό το παιχνίδι δίνει στην ΑΕΚ τα… πλέι οφ. Οι παίκτες της ενημερώθηκαν ότι θα πληρωθούν μέχρι την Τρίτη κανονικά και ήδη κάποιοι από την Παρασκευή πήραν… τα πρώτα. Η ψυχολογία ανέβηκε και η Ένωση πάει να πάρει την νίκη που θα την πάει στα πλέι οφ οριστικά, αν χάσει ο Αστέρας Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Ο Παναιτωλικός «καίγεται» και πήρε βαθμό με τον ΠΑΟ και «τρίποντα» με Εργοτέλη και Ξάνθη. Είναι όμως στην επικίνδυνη ζώνη ακόμη. Πριν νικήσει στην Ξάνθη, είχε 5 σερί ήττες εκτός έδρας. Και δύσκολα από την καλή ΑΕΚ να πάρει κάτι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ GOAL GOAL (1.45):
Η Γαλατασαράι υπέστη το σοκ του αποκλεισμού από την Σίβασπορ εντός έδρας και πρέπει να συνέλθει, αν και είναι… άνετη στην μάχη του τίτλου. Σκοράρει σχεδόν πάντα εντός έδρας και τα περισσότερα από αυτά τα κάνει και goal goal. Κάτι που μας… βολεύει, αφού και η Τράμπζονσπορ είναι ομάδα που βάζει γκολ εκτός έδρας. Μετρά 11 σερί goal goal εντός – εκτός, ενώ ειδικότερα εκτός έχει σκοράρει σε οκτώ συνεχόμενα ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost