email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο «ΙΤΑΛΟΣ» ΑΝΑΛΥΕΙ…


27/04: Ματς για γερά νεύρα έχει το κουπόνι της Παρασκευής, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Ιταλίας Β’. Πρόκειται για το ντέρμπι της 37ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Μπρέσια και Σασσουόλο και επίσης ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη της «μάχης» για της κορυφής με την Βερόνα να αντιμετωπίζει την Έμπολι.

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2.85
Ίσως να είναι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι του δεύτερου γύρου. Τόσο η Μπρέσια, όσο και η Σασσουόλο, έχουν αναδείξει μία μεγάλη κοιλιά στην απόδοσή τους τις τελευταίες αγωνιστικές και δεν θυμίζουν σε καμία των περιπτώσεων τις ομάδες που «έπειθαν».
Οι γηπεδούχοι τα τελευταία δυο ματς μετρούν ισάριθμες… βαριές ήττες (Τσιταντέλα 2-0 και Άσκολι 3-1 – και οι δύο εκτός έδρας), κάτι που τους έχει φέρει σε μειονεκτική θέση για την διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι οφ ανόδου.
Η Σασσουόλο από την άλλη φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα και τη «φανέλα» για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Το γεγονός ότι βάζει γκολ με το… σταγονόμετρο έχει ρίξει κατακόρυφα την απόδοση αλλά κυρίως την ψυχολογία της, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την «άγνοια» νίκης στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις της.
*Για τους ιντερνετικούς και το 0 έως 1 γκολ είναι καλή πρόταση.

ΒΕΡΟΝΑ – ΈΜΠΟΛΙ: ΆΣΟΣ 1.50
Ματς δίχως αύριο είναι για την Βερόνα η αναμέτρηση με την Έμπολι. Μετά το «χαστούκι» από την Κροτόνε την περασμένη αγωνιστική με 3-1, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μπουν για τα καλά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
*Η Τορίνο έχει πάρει αέρα 4 βαθμών, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost