email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


30/05: Τέσσερις αναμετρήσεις, από ευρωπαϊκά πλέι οφ και αυτά του ΝΒΑ, περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του μπάσκετ στον ΟΠΑΠ, την ώρα που χθες η ΛεΜαν μας χάλασε το 3Χ3, αφού κέρδισε μεν με 92-84 τη Νανσί, αλλά στην παράταση, οπότε τριάδα έβγαλαν όσοι παίζουν σε εταιρίες που συμπεριλαμβάνουν το έξτρα πεντάλεπτο (όπως η Unibet).
Σήμερα ξεκινάμε από Ιταλία. Η Σιένα υποδέχεται τη Σάσαρι η οποία άφησε εκτός με 3-0 τη Βίρτους Μπολόνια και συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της. Σαφώς ανώτερη η παρέα του Νίκου Ζήση, κάπως υπερβολικό όμως το χάντικαπ των 15.5 πόντων για την επικίνδυνη Σάσαρι που μπορεί να το παλέψει. Πάμε με το «διπλό».
Το ντέρμπι που δεσπόζει στην Ευρώπη σήμερα είναι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 2-1, ήτοι οι πρωταθλητές βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Αναμένεται ματς για γερά νεύρα, το οποίο πιθανώς θα κριθεί όπως το δεύτερο, δηλαδή «στο νήμα», οπότε ποντάρουμε στο «διπλό» του Ολυμπιακού ο οποίος έχει αβάντσο 4.5 πόντων.
Κλείνουμε τη βασική τριάδα με ΝΒΑ. Οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν εύκολα το 1-0 επί των Σέλτικς, όμως περιμένουμε αντίδραση από τη Βοστώνη η οποία δύσκολα θα είναι και πάλι τόσο κακή. Το χάντικαπ των 8.5 πόντων μας οδηγεί προς το «διπλό».

706. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4.5): 2
707. ΣΙΕΝΑ – ΣΑΣΑΡΙ (15.5): 2
709. ΜΑΪΑΜΙ – ΒΟΣΤΩΝΗ (8.5): 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost