email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


29/05: Ξεκινάμε από την Ιταλία. Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τη Σκαβολίνι στα ημιτελικά και το ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Πέζαρο σόκαρε την Καντού, μετατρέποντας το 2-0 σε 2-3 και πάει με φόρα στους «4». Η οαρέα των Φώτση, Μπουρούση είναι καλύτερη ομάδα, όμως οι 9.5 πόντοι δεν είναι λίγοι και πάμε με το «διπλό».
Στην Τουρκία, ξεκινούν οι τελικοί και η Εφές φιλοξενεί την Μπεσίκτας. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου «επέστρεψε» από το 1-2 με την Μπάνβιτ και το πλεονέκτημα έδρας που έχει είναι σημαντικό. Η Μπεσίκτας όμως κάνει εξαιρετική χρονιά, στα ημιτελικά έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της Γαλατάσαραϊ και η σειρά αναμένεται ιδιαίτερα κλειστή. Το ίδιο πιθανώς θα ισχύσει και για το σημερινό ματς, οπότε ποντάρουμε στο «διπλό» των 4.5 πόντων του ΟΠΑΠ.
Στη Γαλλία η ΛεΜαν ξαναπήρε το πλεονέκτημα έδρας από τη Νανσί και το ματς σήμερα είναι «τελικός» πρόκρισης. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, που στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ήταν οι γηπεδούχοι και με τον «άσο» τους στους +4.5 πόντους.

700. ΕΦΕΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (4.5): 2
702. ΛΕΜΑΝ – ΝΑΝΣΙ (4.5): 1
703. ΑΡΜΑΝΙ – ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ (9.5): 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost