email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


26/05: Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή (26/5) μέρα στο ευρωπαϊκό κουπόνι. Ξεκινάμε με το «διπλό» της Σαλόν στη Ροάν. Το 91-70 του πρώτου αγώνα έδειξε τις… διαθέσεις της πρώτης για να «καθαρίσει» εύκολα τη σειρά, κάτι που περιμένουμε να κάνει σήμερα. Οι γηπεδούχοι είναι αξιόμαχοι, όμως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και πάμε με τη νίκη της δεύτερης στην κανονική περίοδο και Κυπελλούχου Γαλλίας Σαλόν, με +1.5 πόντους.
Δεύτερη επιλογή είναι ο «άσος» της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάχα Λαμποράλ. Οι Βάσκοι σόκαραν τη «βασίλισσα» στο πρώτο ματς «κλέβοντας» το πλεονέκτημα έδρας. Συνήθως στο δεύτερο ματς ο πιο δυνατός αντιδρά, ενώ η Κάχα δε θα έχει στη σύνθεσή της τον τραυματία Αντρές Νοτσιόνι. Η Ρεάλ μπορεί να βγάλει τους 6.5 πόντους και ποντάρουμε σ’ αυτό.
Κλείνουμε τη βασική τριάδα με τον «άσο» της Καντού κόντρα στη Σκαβολίνι. Η τελευταία είναι σκληρό καρύδι και όχι μόνο έφερε τη σειρά στα ίσια, κάνοντας το 2-2, αλλά το έπραξε και με δύο άνετες εντός έδρας νίκες. Η Καντού ,όμως, είναι καλύτερη ομάδα, έχει επίσης πολύ δυνατή έδρα και ποντάρουμε στο ότι θα παρουσιαστεί σοβαρή. Αν γίνει αυτό, μπορεί να καλύψει τους 5.5 πόντους, όπως έκανε και στα δύο πρώτα ματς.

753. (1.5) ΡΟΑΝ – ΣΑΛΟΝ: 2
755. ΚΑΝΤΟΥ – ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ (5.5): 1
756. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (6.5): 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost