email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


01/06: Στηρίζουμε τις νίκες των Μπόστον Σέλτικς, Βαλένθια και να αντέξει η Ορλεάν στην έδρα της Σαλόν. Πρώτη επιλογή είναι ο «άσος» των Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ. Οι τελευταίοι έκαναν το 2-0 στην έδρα τους και αναμένεται η απάντηση των «Κελτών», οι οποίοι έδειξαν πως μπορούν να παλέψουν μέχρι τέλους τη σειρά και αν χάσουν σήμερα, χάνονται. Ο «άσος» είναι στο καλάθι και τον προτιμάμε.
Συνεχίζουμε με τον «άσο» της Βαλένθια κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ξαναπήραν το πλεονέκτημα έδρας, κερδίζοντας εύκολα το τρίτο ματς εκτός έδρας. Θέλουν να «καθαρίσουν» σήμερα, όμως οι «Νυχτερίδες» δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο έδειξαν στο τρίτο ματς και από τη στιγμή που έχουν στο πλευρό τους 7.5 πόντους, πάμε με τον «άσο» πιστεύοντας ότι απόψε θα το παλέψουν.
Κλείνουμε τη βασική τριάδα με το «διπλό» της Ορλεάν στη Σαλόν. Οι γηπεδούχοι ήταν δεύτεροι στην κανονική περίοδο και απέκλεισαν με 2-0 τη Ροάν στον πρώτο γύρο. Το έργο τους απέναντι στη μαχητική Ορλεάν, η οποία πήρε με 2-0 την Παρί αν και η σειρά προλογιζόταν ως η πιο «κλειστή» του πρώτου γύρου, δε θα είναι τόσο εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αβάντσο 7.5 πόντων και μπορούν να το παλέψουν.

720. ΣΑΛΟΝ – ΟΡΛΕΑΝ (7.5): 2
722. (7.5) ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1
723. ΒΟΣΤΩΝΗ – ΜΑΪΑΜΙ (1.5): 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost