email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


11/06: Πρόταση για τα τρία σημερινά παιχνίδια του ΟΠΑΠ στο μπάσκετ σχηματίσαμε με ιταλικά, ισπανικά και τούρκικά πλέι οφ. Η Μπεσίκτας υποδέχεται την Εφές Πίλσεν και με νίκη κατακτά τον τίτλο. Το σκορ είναι στο 3-2, αλλά στη διάρκεια της σειράς οι αποψινοί γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι είναι ένα σκαλό πιο πάνω από την ομάδα του Ηλία Ζούρου, η οποία πήρε τις δύο νίκες της με ένα καλάθι διαφορά (τη δεύτερη στην παράταση). Πάμε με τον «άσο» των 5.5 πόντων.
Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, μετά το «μπρέικ» του δεύτερου αγώνα. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, η «βασίλισσα» είναι καλύτερη. Έχασε το πρώτο ματς με ανατροπή που γίνεται σπάνια (από το +17) και πήρε με 69-75 το δεύτερο. Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα και επειδή η Μπάρτσα δε δείχνει να πατάει καλά αλλά είναι… Μπάρτσα, πάμε με την απλή νίκη της Ρεάλ, η οποία πληρώνει με το ικανοποιητικό 1.61.
Η τριάδα των μεγάλων σημερινών αγώνων κλείνει με το δεύτερο τελικό στην Ιταλία ανάμεσα στη Σιένα και την Αρμάνι Μιλάνο. Η παρέα του Νίκου Ζήση κέρδισε με 86-77 το πρώτο ματς χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, με εξαίρεση την τέταρτη περίοδο όταν οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν από το -15 στο -5. Ο Αντώνης Φώτσης θα είναι πάλι απών για την Αρμάνι, όμως, έστω και με ρίσκο, θα πάμε με το «διπλό» των 8.5 πόντων, αφού η Γιάννης Μπουρούσης και η παρέα του μπορούν να αντισταθούν έστω.

718. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΕΦΕΣ (6.5): 1
719. ΣΙΕΝΑ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (8.5): 2
720. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (3.5): 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost