email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ


02/05: Με άρωμα από Γαλλία, Ισπανία και ΝΒΑ σχηματίσαμε τριάδα για να πάμε… ταμείο. Ξεκινάμε από τον δίχως αύριο ημιτελικό ανάμεσα στη Ρεάλ και την Κάχα Λαμποράλ. Η «βασίλισσα» ήταν με την πλάτη στον τοίχο και πήρε το τέταρτο ματς, μένοντας ζωντανή. Η σειρά οδηγήθηκε σε πέμπτο αγώνα, για τον οποίο οι 7.5 πόντοι που έχει αβάντσο η Κάχα μοιάζουν πολλοί, αφού μπορεί να γίνει ντέρμπι μέχρι τέλους. Πάμε με το «διπλό» των Βάσκων.
Στη Γαλλία, η ΛεΜαν φιλοξενεί τη μεγάλη έκπληξη του πρώτου γύρου, Σολέ, η οποία άφησε εκτός συνέχειας την πρωτοπόρο στην κανονική περίοδο, Γκραβελίν. Εναρκτήριο ματς των ημιτελικών και χωρίς να αποκλείεται μία νέα έκπληξη της παρέας του Ρόμπερτ Ντόζιερ, θα πάμε με τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι καλύτερη ομάδα και χρειάζονται ένα τρίποντο για να βγάλουν τον «άσο». Η ΜεΜαν αντέδρασε υποδειγματικά μετά το 64-89 από τη Νανσί, με δύο νίκες πέρασε το δύσκολο αντίπαλό της και την εμπιστευόμαστε.
Η βασική τριάδα κλείνει με Οκλαχόμα. Οι τελικοί Δύσης με τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι πιθανό να πάνε ακόμα και σε 7 ματς. Στο προηγούμενο οι Θάντερ έκαναν επίδειξη ισχύος (102-82) και μείωσαν σε 2-1 και όσο δύσκολο κι αν μοιάζει να χάσουν δεύτερο σερί ματς οι Σπερς, πάμε με τον «άσο» της παρέας του Ντουράντ και του Ουέστμπρουκ, στους +3.5 πόντους.

725. ΛΕΜΑΝ – ΣΟΛΕ (2.5): 1
726. ΡΕΑΛ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ (7.5): 2
728. ΟΚΛΑΧΟΜΑ – ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ (3.5): 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost