email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


09/06: Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στην Ιταλία ανοίγει η αυλαία των τελικών, με τη Σιένα να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο. Στο πιο δυνατό σημείο της ημέρας, πηγαίνουμε με το «διπλό» της παρέας του Μπουρούση και του Φώτση, αφού οι 9.5 πόντοι (Bet365) είναι πολλοί και περιμένουμε ντέρμπι, παρά το ότι η Σιένα παραμένει το φαβορί για τον τίτλο.
Στη Γαλλία η ΛεΜαν φιλοξενεί τη Σολέ και όποιος κερδίσει, περνά στον τελικό των πλέι οφ. Το χάντικαπ έπεσε από χθες στους 1.5 πόντους και ποντάρουμε στον «άσο» της ΛεΜαν, πηγαίνοντας με την έδρα και την καλύτερη ομάδα. Η Σολέ έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα στα πλέι οφ, όπου μπήκε στο τέλος ως όγδοη, όμως οι αποψινοί γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα.
Στο ΝΒΑ αναμετρώνται Μαϊάμι και Βοστώνη και ο χαμένος... χάνεται. Οι Χιτ και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδωσαν μία εκπληκτική παράσταση στο έκτο ματς και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Όμως είναι δύσκολο να ξαναπέσουν αμαχητί οι Σέλτικς, οι οποίοι έχουν κερδίσει τους 7 από τους 9 έβδομους αγώνες που έχουν παίξει σε τελικούς περιφέρειας. Το αβάντσο των 7.5 πόντων μας οδηγεί προς το διπλό.

713. ΣΙΕΝΑ - ΑΡΜΑΝΙ (7.5): 2
714. ΛΕΜΑΝ - ΣΟΛΕ (3.5): 1
715. ΜΑΪΑΜΙ - ΒΟΣΤΩΝΗ (7.5): 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost