email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

08/06: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα, από το «ελ κλάσικο» της Ισπανίας μέχρι καθοριστικές μάχες σε Γαλλία και Τουρκία.

Ξεκινάμε από την τελευταία. Η Εφές υποδέχεται την Μπεσίκτας και είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού χάνει με 3-1 και με ήττα απόψε θα δει την αντίπαλό της να στέφεται πρωταθλήτρια. Ποντάρουμε στο ένστικτο επιβίωσης της ομάδας του Ηλία Ζούρου. Η Μπεσίκτας είναι εξαιρετική αλλά είναι δύσκολο να κερδίσει δεύτερο στους τρεις εκτός έδρας αγώνες. Ο «άσος» της Εφές δίνεται στο καλάθι και τον προτιμάμε.

Συνεχίζουμε με Γαλλία. Σαλόν - Ορλεάν στον «τελικό» πρόκρισης στα... τελικά των πλέι οφ. Η Σαλόν εντυπωσίασε στην κανονική περίοδο αλλά κόντρα στη μαχητική Ορλεάν δυσκολεύεται. Το ματς είναι καθοριστικό και οι 6.5 πόντοι του χάντικαπ μας οδηγούν προς το «διπλό».

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα, μετά την επική νίκη στο πρώτο ματς, υποδέχεται εκ νέου τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η τελευταία έχασε «χρυσή» ευκαιρία για να κάνει το «μπρέικ» και μένει να φανεί αν έχει το κουράγιο να το κάνει απόψε. Περιμένουμε την Μπαρτσελόνα καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όμως το χάντικαπ των 5.5 πόντων είναι οριακό. Με επιφύλαξη πάμε στο «διπλό» αφού πιθανόν κι αυτό το ματς να είναι «κλειστό».

710. ΕΦΕΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (1.5): 1
711. ΣΑΛΟΝ - ΟΡΛΕΑΝ (6.5): 2
712. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ (5.5): 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost