email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ!



05/06: Το «ΒΕΤ ΟΝ 24»… τρελάθηκε και σας στέλνει στην Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο Κρήτης για να περάσετε ΔΩΡΕΑΝ τρεις μοναδικές και αξέχαστες ημέρες στο «Hotel Akteon» τον Ιούνιο! Λεπτομέρειες εντός…

Οι μεγάλοι διαγωνισμοί του «BET ON 24» συνεχίζονται με ένα μοναδικό τριήμερο στην πανέμορφη Κρήτη! Σας δίνουμε δωρεάν την διαμονή (για δύο άτομα) στο ξενοδοχείο «Hotel Akteon» στο γραφικό χωριό Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου! Τρεις ημέρες που επιλέξει ο νικητής ή η νικήτρια για το δεύτερο 15ημερο του Ιουνίου! Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 5 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουνίου! Συμμετέχετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στον διαγωνισμό και σας προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για τρεις ημέρες με ΔΩΡΕΑΝ πρωινό! Συμμετέχετε στον διαγωνισμό ακολουθώντας τα επόμενα δύο απλά βήματα:

1) Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook (http://www.facebook.com/BetOn24 )
2) Στείλτε e-mail στο bet24on@gmail.com με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας, περιοχή διαμονής)
* Πρέπει να ακολουθήσετε και τα δύο βήματα με τον τρόπο που αναφέρουμε, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Θα γίνει έλεγχος όλων των συμμετεχόντων.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουνίου, 23:59. Την επόμενη μέρα (01/06) θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής, στον οποίο θα σταλεί και σχετικό e-mail για το πώς θα παραλάβει το δώρο του.
Το τριήμερο θα επιλεγεί από το νικητή ανάμεσα στο διάστημα 15 Ιουνίου, μέχρι και το τέλος του μήνα.

Το «Hotel Akteon» βρίσκεται στη νότια ακτή της Κρήτης, στο νομό Ρεθύμνου, στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης. Απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από τα τουριστικά καταστήματα, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα καφέ της περιοχής.
Το ξενοδοχείο προσφέρει καλά εξοπλισμένα δωμάτια. Όλα μοιράζονται 1 βεράντα με θέα στο Λιβυκό Πέλαγος και το γραφικό λιμάνι. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένο με ασύρματη πρόσβαση στο internet, LCD τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό και στεγνωτήρα μαλλιών.
Η απόσταση από το «Hotel Akteon» μέχρι την όμορφη αμμουδερή παραλία της Αγίας Γαλήνης είναι
μικρότερη από 200μ., περίπου 3 λεπτά με τα πόδια.
Τα στενά, λιθόστρωτα σοκάκια της Αγίας Γαλήνης οδηγούν από το λιμάνι μέχρι το χωριό και τα παλιά σπίτια είναι χτισμένα το ένα πίσω από το άλλο σε έναν απότομο βράχο, προσφέροντας μαγευτική θέα προς το Λιβυκό Πέλαγος.
Περισσότερες πληροφορίες για το «Hotel Akteon» και την Αγία Γαλήνη στο: http://www.booking.com/hotel/gr/akteon.el.html?sid=2b8a45b74a4014a9edab948825fb6efe%3Bdcid%3D1&fb_source=message

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΡΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost