email : bet24on@gmail.com

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


05/06: Στη Γαλλία η σειρά της Σαλόν με την Ορλεάν έχει μεγάλο ενδιαφέρον και από το πρώτο ματς φάνηκε ότι πάει για να κριθεί στα σημεία. Στο πρώτο ματς η Σαλόν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά κέρδισε με 70-65. Σήμερα θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχο Ορλεάν, η οποία μπορεί να ισοφαρίσει τη σειρά, όντας και δυνατή στην έδρα της. Για να βγει ο «άσος» χρειάζεται… ένα τρίποντο και ποντάρουμε σ’ αυτόν.
Συνεχίζουμε με ΝΒΑ. Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς είναι στο 2-2 και η σειρά βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Η παρέα του ΛεΜπρόν μόνο εύκολο έργο δεν έχει απέναντι στους έμπειρους και σκληροτράχηλους Σέλτικς. Ακόμα κι αν επιστρέψει σήμερα ο Κρις Μπος (εφόσον το κάνει, θα έχει πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής) το χάντικαπ των 7.5 πόντων δεν είναι μικρό. Ποντάρουμε σε ντέρμπι μέχρι τέλους και πάμε με τη «φανέλα» και το «διπλό» των Σέλτικς.
Η τριάδα κλείνει με τον τέταρτο τουρκικό τελικό, ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Εφές. Είναι σπάνιο σε μία σειρά τελικών να έχουν τρία στα τρία οι φιλοξενούμενοι! Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, μετά το σοκ των πρώτων δύο αγώνων έδειξε ότι «είναι εδώ». Ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα η Μπεσίκτας και κατακτήσει τον τίτλο, ποντάρουμε στο ότι δε θα το κάνει εύκολα. Πάμε με το «διπλό» των 5.5 πόντων.

700. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΕΦΕΣ (5.5): 2
701. ΟΡΛΕΑΝ – ΣΑΛΟΝ (2.5): 1
702. ΜΑΪΑΜΙ – ΒΟΣΤΩΝΗ (7.5): 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

ΒΕΤ RADIO

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost